project   

Meet-Up Zeeburgereiland

V
geplaatst op 6 december 17, 13:58 uur

Het Zeeburgereiland in Amsterdam, gelegen tussen het Oostelijk havengebied en IJburg, staat voor een ingrijpende transformatie van ruig niemandsland naar een nieuwe levendige stadswijk. Dat gaat uiteraard niet zomaar. Bewoners, stadmakers, ondernemers en professionals delen tijdens de Meet-Up Zeeburgereiland nieuwe initiatieven in de buurt en de voortgang van de inrichting in de openbare ruimte. De Meet-Up organiseren we ongeveer 1x 8 weken.

De avond heeft een kort plenair gedeelte met de update over de inrichting van Zeeburgereiland. Vervolgens zijn er diverse pitches van initiatiefnemers waarmee bewoners aan tafels verder in gesprek kunnen gaan. Het programma sluiten we af met de 'Zeepkist', waarna iedereen met elkaar nog verder kan kennismaken.

Wil je meedenken over het thema's en het programma in de voorbereiding van de Meet-Up? Meld je dan bij Jeroen van Kemenade.

Eerstvolgende Meet-Up: 17 januari 2018

foto's

1 project-update

Ellen Weers


Volle bak bij de 23e Meetup ZBE, de 1e ‘Meetup 2.0’. Ongeveer 90 mensen, inclusief professionals. Zo’n 8 buurtbewoners hebben meegedacht over vorm en inhoud van het programma. Doel was het programma meer in handen te geven aan buurtbewoners die voor eigen thema’s en initiatieven het gesprek en/of samenwe...

Lees meer
27-okt-2017 13:07
Nog geen reacties