Buurtblog - ZeeburgConnect


Welkom op de buurtblog van ZeeburgConnect, een netwerk van en door de buurt. Op deze blog delen wij nieuwtjes over buurtontmoetingen, buurtprojecten en events. Hopelijk inspireert het jou om een keer aan te schuiven bij één van onze bijeenkomsten op ons eiland.

Nieuwe blogpost
ZeeburgConnect

Een eigen plek voor Vrouwencafe

geplaatst op 19 februari 2020, 18:10 uur, door ZeeburgConnect

Vind je het leuk om nieuwe vriendinnen te maken? Wil jij anderen inspireren of geinspireerd worden in een ontspannen sfeer? Dan is deze vrouwennetwerk misschien iets voor jou. 

 

Eén keer per maand komen we bij elkaar voor een leuke workshop, om van elkaar te leren en gezellig samen te lunchen.

 

Onze wens voor een eigen locatie komt binnenkort in vervulling. We krijgen een eigen plek in een Dome (een rond gebouw) die vanaf de zomer gebouwd gaat worden in de Sluisbuurt. Daar zijn we hartstikke b...

Nieuwe blogpost
ZeeburgConnect

Een gezamenlijke droom

geplaatst op 22 januari 2020, 22:03 uur, door ZeeburgConnect

Afgelopen zomer heeft een groep bewoners een gezamenlijke droom geformuleerd, namelijk: In 2025 is Zeeburgereiland de gelukkigste wijk van Amsterdam.

De droom is groot en komt mogelijk abstract over. Toch nodigen we je uit om je voor te stellen, hoe de wijk eruit ziet – als we inderdaad de gelukkigste wijk worden - voor iedereen die in onze wijk woont, voor mensen die alleen even komen bezoeken of werken. 

Stel je eens voor dat deze droom uitkomt, hoe ziet onze wijk er dan uit?

In het najaar heb...