Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Init.

(Re)Design Zeeburgereiland

Geplaatst op 6 maart 2021, 11:50 uur

Hi buurtbewoners! Wij zijn studenten aan de hogeschool van Inholland. Voor onze stage werken we samen met Zeeburgereiland om te onderzoeken wat de bewoners wellicht nog missen of graag zouden willen zien. Wij houden ons voornamelijk bezig met de ontwikkelingen op Sluisbuurt, jullie toekomstige buren en toevoeging aan jullie eiland. 

Ik studeer International Business Innovation. Mijn interesse en expertise ligt voornamelijk in het welzijn van de mens in relatie met hun leefomgeving. Er kan nog een hele hoop worden geinnnoveerd in Zeeburgereiland en dat gaan we dan ook zeker proberen. Hiervoor heb ik natuurlijk de expertise van de buurtbewoners nodig!

Heb jij een mening over de prachtige buurt waar je woont? Ik ben erg benieuwd! 

Al is het maar 5 tot 30 minuutjes. Ik zou het geweldig vinden om met jullie een bel of fysieke afspraak te maken of gewoon wat berichtjes uit te wisselen. Jullie zouden ons daar enorm bij helpen. Hopelijk zouden wij dan uiteindelijk weer wat voor jullie terug kunnen doen :)

Reageer op dit bericht/project of stuur mij een email of belletje:

nathan.veen@hotmail.com

0645444951

Toelichting

Ben je benieuwd naar ons process en of de resultaten. Stuur mij dan ook een emailtje en ik voeg jou email toe aan ons Miro board waarin je precies kan zien waar we mee bezig zijn. Of blijf dit project in de gaten houden want er zal gegarandeerd een tentoonstelling met prototypes zijn binnen een paar maanden. 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren, Alleen voor vrouwen, Alleen voor mannen
Illustration
 
Deel dit: