Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
organisatie

Basisschool De Zuiderzee

Onderwijsinstellling

Basisschool De Zuiderzee zit op veilige fietsafstand van Zeeburgereiland, aan de rand van IJburg, op Steigereiland-Noord. En heeft vriendelijk pedagogisch klimaat. Het schoolgebouw voelt prettig, ruim en licht en heeft een inpandige gymzaal. De conciërge heet iedereen welkom. Voor de deur hebben we een speelbos waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen.


Zuiderzee een kleinschalige, geborgen basisschool met uitstekende resultaten. We werken vanuit de principes van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Al spelend en onderzoekend leren de kinderen, elke dag weer.


Een leerlingenraad, presentaties geven voor een volle zaal volwassenen en kinderen, een eigen onderneming opzetten, een toneelstuk bedenken en uitvoeren, een kraanwagen bouwen, onderzoek doen, een film maken...  de kinderen bedenken met hun leerkracht steeds weer een project waarin ze zich met enthousiasme storten. 


Zo geven we onze leerlingen naast een stevige basis, ook een brede ontwikkeling mee.


De Zuiderzee is een Algemeen Bijzondere Basisschool. 'Algemeen' wil zeggen zonder geloofsrichting. 'Bijzonder' wil zeggen dat het geen openbare school is. We hebben een eigen schoolbestuur.


Kom gerust eens kennismaken! We hebben regelmatig informatiebijeenkomsten


 

Deel dit:
Contactpersonen van Basisschool De Zuiderzee
1 berichten van Basisschool De Zuiderzee