Bericht

Bezoek burgemeester Halsema aan Zeeburgereiland op 24 augustus

Geplaatst op 30 augustus 2018, 15:33 uur

Bezoek burgemeester Halsema aan Zeeburgereiland

Op vrijdagmiddag 24 augustus bezocht Burgemeester Halsema kort de Buurtkamer Zeeburgereiland om een indruk te krijgen van het wonen en ondernemen op Zeeburgereiland. Ze maakte er kennis met een 12-tal bewoners en ondernemers die zich op het eiland met verschillende onderwerpen bezighouden. In het gesprek kwamen verschillende onderwerpen voorbij zoals vergroening, jeugd, silo’s, bedrijvenstrook, De Kom/’t Landje en vele andere thema's.

Bij de kennismaking op 24 augustus waren aanwezig: Sportheldenbuurt bewoners Helma Verkleij, Arga, Ruud Klerks, Thea Laffra, Saar Boerlage, Amr Alloum, Jeroen Berkhout & Marijn, Suzanne Felderhof (bewoner De Kom/’t Landje) en ondernemers Bas Koster (Bij Storm), Menno Kooistra (Silo’s), Tim van de Graaf (Kriterion) en Stella Groen namens Dynamo/Buurtkamer. Namens Stadsdeel Oost was ook aanwezig Maarten Poorter (stadsdeelvoorzitter) en Jeroen van Kemenade (kwartiermaker/gebiedsmakelaar) aanwezig. Het gesprek werd begeleid door Ellen Weers (gebiedsmakelaar).

Het was een fijne kennismaking met onze nieuwe burgemeester en we zien haar natuurlijk graag weer terug zodat er wat meer tijd is om het eiland verder te verkennen en met elkaar kennis te maken.

Illustration
 
Deel dit: