Activiteit

Thee & kleuren!

elke vrijdag   |   14:00 - 16:00 uur   |   Buurtkamer Zeeburgereiland

Iedere vrijdagmiddag zitten Irene en Rama klaar met thee en prachtige volwassen kleurplaten. De koffie en thee is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in het koffie "varken" mag altijd!

Oftewel: thee & kleuren! Kleurplaten zijn weer helemaal in en heeft een rustgevende werking! https://nos.nl/op3/artikel/2005767-volwassenen-bekennen-kleur.html Daarnaast ontmoet je ook nog eens mede buurtbewoners en kan je lekker kletsen onder het genot van een heerlijke kop thee! Iedereen is welkom: ook niet-volwassenen uiteraard ;)

 

-------------------------------

De programmering van de buurtkamer is nog in ontwikkeling, heeft u leuke ideeën voor de buurt, diens bewoners en wilt u kijken hoe uzelf met de buurtkamer daarin een rol kan spelen? Neem dan contact met mij op: SGroen@dynamo-amsterdam.nl

We zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers in de buurtkamer!
Ik ben iedere vrijdagochtend aanwezig tijdens het Buurtpunt voor al uw vragen over de buurt, participatie, initiatieven etc. :)

Mvg,

Stella Groen

doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Spreekuur
datum: vr 16 maart 2018
gestart op: di 1 augustus 2017
beëindigd op: di 31 juli 2018


2 reacties

Fysiotherapie ManualWorld / Ron Hof

Hi Stella, loopt de koffiekamer al een beetje? mvg Ron Hof
21-sep-2017 05:06

Stella Groen

Hai Ron! De koffie inlopen lopen goed, we starten volgende week met een eerste activiteit, en komende zaterdag met Burendag hebben bewoners een Buurtbrunch georganiseerd! Kom anders een keertje langs tijdens een koffie-inloop: we zijn van plan om binnenkort ook in het weekend een inloop op te zette Lees meer
21-sep-2017 12:42
Wil je ook reageren? Meld je dan aan