Ron Hof

Ondernemer, Professional
Mijn expertise

Beinvloeden van (pijn) klachten van het bewegingsapparaat, spier- en gewrichtsklachten. Hoe kom je eraan? (en hoe zo snel mogelijk er vanaf?) voor iedereen (jong tot oud) die wel eens last heeft van.....maar juist ook voor mensen met acute klachten (door bijvoorbeeld sporten) of wanneer revalidatie noodzakelijk is: voor (!) en na een operatie. Stress gerelateerde klachten die voelbaar worden in het lijf, acute rug-of nekklachten.

Mijn mogelijkheden

ManualWorld staat voor effectieve fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, shockwave en Epte maar ook bijvoorbeeld medical taping.

Relevante ervaring

In 2006 startte ik mijn eerste praktijk aan de Brouwersgracht (direct na mijn studie als algemeen fysiotherapeut), daarnaast heb ik in een groot aantal verschillende praktijken in de regio Amsterdam uitgebreide ervaring opgedaan. In september 2015 ben ik op IJburg gestart met de praktijk ManualWorld (www.manualworld.nl) bij het Medisch kwartier IJburg, Erich Salomonstraat 326-332.

Vanaf 1 november 2017 heeft de praktijk een extra locatie betrokken op het Zeeburgereiland / Sportheldenbuurt, ons adres is John Blankensteinstraat 1a.