Vacature/hulpvraag

Meegroei oppas gezocht

Geplaatst op 1 december 2020, 17:51 uur

Hallo buurtgenoten, wij zoeken een lieve dame die flexibel onderdeel wil uitmaken van ons jonge gezinsleven. Met twee jonge mannetjes (22 maanden en 5 maanden) komen wij soms handen of aandacht te kort. Deze situatie vangen wij nu op met de hulp van een heel clubje mensen. Het lijkt ons erg fijn om daar wat meer structuur in aan te brengen en voor langere tijd iemand bij het opgroeien van onze jongens te betrekken.

Voor een deel zal onze ondersteuningsbehoefte volgens een vast ritme kunnen verlopen (vaste dagen/momenten); voor een ander deel is het waarschijnlijk meer flexibel en ad-hoc. Ben jij (of ken jij) iemand die er energie van krijgt om dit samen met ons verder vorm te geven dan hopen wij snel met jou in contact te komen!

Hartelijke groeten,

Elke & Frank

 

Deel dit:
2 reacties

bericht verwijderd

Joyce Tante

di 30 maart 2021 20:32
Dat lijkt me super leuk om te doen ,Ben moeder van 5 volwassen kinderenen 16 kleinkinderen die ik allemaal heb opgevangen .Ben recent 10 jaren oppas geweest van 3 jonge kinderen van een doktersgezin waarvan ik de onderdeel van ben geweest vanaf hun geboorte. Graag zie ik jullie antwoord als jullie i... lees meer
Vraag gesteld door