Project
Lopend

Broedplaats Baggerbeest

Geplaatst op 12 april 2023, 16:48 uur
Illustration

Broedplaats het Baggerbeest biedt met een verscheidenheid aan voorzieningen, ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. De broedplaats krijgt een binnenplaats van 1000m2 met een podium, waar minifestivals en makers-markten kunnen worden gehouden. Rondom die binnenplaats komen in vier gebouwen, in totaal, 72 (cawa) ateliers en werkruimtes, een gezellige horecagelegenheid met terras, een jongerencentrum van Dynamo, Sluislab van Hogeschool Inholland, een buurtatelier waar bewoners initiatieven, zoals een weggeefwinkel, kunnen ontplooien en een multifunctionele ruimte waar voorstellingen, optredens en presentaties plaatsvinden. 

Ben jij op zoek naar ruimte? Er komen 72 (CAWA-) ateliers en werkruimtes vrij in Baggerbeest!

- Ruimtes te huur vanaf augustus 2023
- Variërend van 14 tot 35m2
- Begane grond & 1ste verdieping
- Overgrote deel van de ruimtes bestemd voor CAWA huurders.
- Prijzen tussen de 250,-  en 650,-  euro incl. servicekosten excl. BTW*
- 10 minuten OV verbinding vanaf CS
- Vlak bij de oprit van de ring Amsterdam
- Mogelijkheid tot programmeren in de multifunctionele zaal en het binnenterrein
- Gezellige horeca en een terras tot je beschikking

* Een CAWA ruimte van 22,5 m2 kost ongeveer 410 euro per maand excl. BTW. Een niet-CAWA ruimte van 22,5 kost ongeveer 460 euro per maand excl. BTW.

Ga voor meer informatie naar www.urbanresort.nl/baggerbeest

Toelichting

Op dit moment is Het Baggerbeest nog volop in aanbouw. Het terrein is nog een bouwplaats. Dit betekent dat er maar op beperkte momenten kan worden bezichtigd. Vanaf begin mei zullen er wekelijks op woensdag bezichtigingen worden gepland van 17.00 tot 18.00 uur. Wees er snel bij, vol = vol! Mogelijk worden er extra bezichtigingsdata toegevoegd zolang er ruimtes beschikbaar blijven. Aanmelden kan via: www.urbanresort.nl/offer/baggerbeest-meld-je-aan

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen
Deel dit: