Project
Idee

Onderling parkeerplaatsen te delen.

Geplaatst op 30 september 2021, 14:32 uur
Illustration

Park4Share is een app voor mobiel, ontwikkeld voor bedrijven en VvE’s met een eigen parkeervoorziening om onderling parkeerplaatsen te delen. Waarom je cliënten of gasten opzadelen met hoge parkeerkosten terwijl er volop lege plekken zijn in de garage? 
www.park4share.nl

Toelichting

Een eigen parkeerplek biedt comfort en voordeel voor de eigenaar. Je gasten of klanten daarentegen moeten veelal zoeken naar een plekje op straat en worden nogal eens verrast door hoge parkeerkosten. Met Park4Share wordt het mogelijk om je gastvrijheid iets extra’s mee te geven; gebruik de (tijdelijk) lege parkeerplaatsen van je collega's, cliënten of buren.

Door Park4Share te gebruiken kunnen parkeerplaats bezitters aangeven wanneer en hoe lang zij met de auto weg zijn en zo hun plek beschikbaar stellen voor collega's of buren. Die ontvangen vervolgens een notificatie dat er gedurende de aangegeven periode een parkeerplaats vrij is die zij kunnen gebruiken voor hun collega's of gasten. De gebruikers moeten hun gasten zelf toegang verlenen tot de garage; een vriendelijk ontvangst.

In de app kun je eenvoudig zien wie jouw parkeerplek gebruikt; en indien nodig kun je vanuit de app direct met elkaar communiceren. Degene die jouw parkeerplek tijdelijk gebruikt ontvangt tijdig notificaties om te melden dat de parkeertijd voorbij is zodat jouw plek op de door jou aangegeven tijd weer vrij is.

Doelgroep
Volwassenen
Illustration
Park4share.nl
Deel dit: