Dit project is afgerond
Project
Klaar

Jouw initiatief in de Sluisbuurt?

Geplaatst op 11 oktober 2019, 14:05 uur

De komende jaren is er ruimte in de Sluisbuurt beschikbaar voor initiatieven van bewoners, ondernemers en lokale organisaties van Zeeburgereiland. Je kunt hier activiteiten organiseren, maar ook met plannen komen voor invulling van de ruimte: van natuurspeeltuin tot buitendiner, van buurtpodium tot bootcamp. 

 

Toelichting

Wat zoeken we?
We zoeken bewoners en ondernemers die hier iets willen organiseren en van de Sluisbuurt alvast een leuke, levendige plek willen maken. Er is veel mogelijk! Kijk ook even naar de spelregels voor de randvoorwaarden die de gemeente stelt.

Hoe werkt het?
Heb je al een idee? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. Dit kan tot en met 29 november 2019. Na aanmelding nemen we contact met je op en sturen we een uitgebreidere vragenlijst toe. De uiteindelijke keuze voor initiatieven wordt gemaakt door de werkgroep placemaking, bestaande uit betrokkenen vanuit de gemeente en Placemakers. Uiterlijk 19 december 2019 krijg je te horen of je initiatief geselecteerd is.

Wil je graag iets organiseren maar weet je nog niet precies wat? Dan kun je ook contact met ons opnemen om je ideeën te bespreken. 

Waar is het?
Het terrein dat op dit moment beschikbaar komt is ongeveer 750 m² groot, is geasfalteerd en ligt vlakbij de Zuiderzeeweg. Het omliggende gebied is op dit moment nog een wilde grasvlakte maar zal de komende jaren geleidelijk veranderen in een levendige, stedelijke wijk. 

Meer informatie
Lees hier meer over het terrein en voorwaarden om mee te doen.

Illustration
 
Deel dit: