Felix Mensing-Göke

Bewoner, Ondernemer
Wie is Felix?

Ik werk bij een adviesbureau gevestigd in Sportheldenbuurt, gespecialiseerd in strategische oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, startups in de begin- en groeifase, ondernemers en oprichters.

Mijn werk en hobbies

Bij paul.consulting zijn we gepassioneerd over het stimuleren van zakelijk succes door middel van gerichte expertise op het gebied van customer experience (CX), klantenservice, verkoop en verandermanagement.


Als u uw transformatiestrategie moet ontwikkelen, kunnen wij u helpen met het optimaliseren van het klanttraject en het ontwerpen van processen, het analyseren van uw automatiseringspotentieel en het creëren van de business case voor automatisering en AI.


Als je bezig bent met organisatorische veranderingen, kunnen we je helpen. Van het beoordelen of uw bedrijf klaar is voor verandering en het opstellen van effectieve communicatiestrategieën tot het faciliteren van de betrokkenheid van belanghebbenden en het implementeren van veranderingsinitiatieven, wij bieden uitgebreide diensten voor veranderingsmanagement.