Ricardo Martins

Mijn expertise

Mijn expertise
De afgelopen 3 jaar heb ik mijzelf ontwikkelt tot Performance Coach. Naar 7 jaar ervaring als Personal Trainer merkte ik al heel snel dat het niet ligt aan de informatie die mensen krijgen, want tegenwoordig is informatie overal te vinden. Het gaat om de switch in mindset waardoor we de informatie toepassen waar ik in opmerkte dat mensen moeite hadden.


Ik help mensen bij het aanpassen van gedrag op het gebied van hun gezondheid en persoonlijke -en zakelijke leven. 


 

Mijn mogelijkheden

Mijn mogelijkheden
Of je nou wilt werken aan je gewicht, nóg fitter wilt worden, lekker in je vel wilt zitten of je hoofd leeg wilt maken; wij zijn er voor jou! We stippen samen een duidelijk pad uit waarbij je een levensstijl aanneemt waarbij je jouw doelen behaald en werkbaar maakt zodat je niet in oude gewoontes vervalt.

Relevante ervaring

Relevante ervaring
De afgelopen tijd heb ik een hoop mensen mogen helpen met het creëren van krachtig resultaat waarin ze weer leiderschap en verantwoordelijkheid pakken voor hun eigen leven. Wij leren onze members vooral bewust en duurzaam verantwoordelijkheid pakken voor hun leven waarbij we hun blinde vlekken in beeld brengen om terug vallen in oude gewoontes voor eens en voor altijd te voorkomen.