Patricia Woestenburg

Wie is Patricia?

Ik woon al 14 jaar met veel plezier op IJburg, samen met mijn man en 2 zoons van 12 en 15. Ik werk in mijn praktijk aan huis.

Mijn expertise

Bij HealthyLijf kijk ik op een holistische manier naar jouw gezondheid en afvallen, o.a. door NEI (Neuro-Emotionele Integratie) te gebruiken.


Holistisch afvallen met NEI is bij veel van de HealthyLijf clienten zeer effectief gebleken. Waarom?


Door NEI in te zetten kom je heel snel tot de oorzaak van jouw ongewenst gewicht. Denk dan aan sabotagedrag (steeds terugvallen tijdens je afvalproces), belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties die als het ware vast zitten in je energetisch celgeheugen, intoleranties en allergieen, teveel/te weinig eten, of de verkeerde voedingsmiddelen voor jouw lijf. En soms vind ik met de uitgebreide diagnostische middelen ook andere fysieke oorzaken die jouw proces belemmeren, zoals hormonale disbalans, een verstoord koolhydraatmetabolisme, etc. Met Bio-Causale Therapie en NEI breng ik de fysieke en emotionele processen in jouw systeem weer in balans. 


Wat bereik je met holistisch afvallen bij HealthyLijf?  • afvallen gaat zoveel makkelijker en het resultaat is wél blijvend!

  • inzicht in welke voeding echt bij jouw unieke lijf past

  • eliminatie van eventuele voedselintoleranties

  • onbevangen genieten van etentjes en feestjes

  • weer stralen in je leukste keding

  • je evenwichtig voelen en in je kracht staan: de beste versie van jezelf!


HealthyLijf biedt ook holistische therapie voor:


=> pijnklachten, exceem, hormonale klachten (oa overgang), darmklachten, emotionele/mentale klachten zoals onzekerheid, perfectionisme, verslavend gedrag, faalangst, boosheid en niet durven kiezen voor jezelf.


 


Bel gerust voor meer informatie (06-18483193) of om te bespreken of en hoe jouw wens haalbaar is bij HealthyLijf. Je kunt ook een korte online meet met met plannen via https://calendly.com/healthylijf/kennismaking20minuten.


Gun jij je zelf een HealthyLijf? Hopelijk tot snel!


Liefs, Patricia


 


Expertise: Richtlijnen Gezonde Voeding, aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Vereniging voor NEI Therapeuten, Neuro-emotionele integratie, INTEGRA test en diagnostische methode, Causale Bio-therapie, Colitis Ulcerosa en darmtherapie