organisatie

Vrouwencafé

Non-profit

Uitnodiging openbare repetitie Internationale Vrouwenkoor – met aanmelding voorafOp dinsdag 8 maart om 19:30 uur is er een openbare repetitie van het Internationaal Vrouwenkoor bij Nautilus op Zeeburgereiland! Let op: meld je aan van te voren, omdat er beperkt plek is.


Het vrouwenkoor is in 2020 opgericht doordat buurtbewoners van IJburg en Zeeburgereiland op het project via Oost Begroot hebben gestemd. 


Helaas konden we niet meteen van start door de lockdowns, waardoor onze voorstelling die wij in mei 2021 zouden geven, helaas niet door kon gaan. De voorstelling houden we jullie graag nog tegoed. In september 2021 konden we eindelijk repeteren en we raken steeds beter op elkaar ingespeeld en ingezongen.


Op 8 maart 2022 eren we vrouwendag met de openbare repetitie en je bent van harte welkom om te komen kijken en ook als je dat leuk lijkt met ons mee te zingen.Graag aanmelden op vrouwencafe4u@gmail.com met je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je wilt komt. Hopelijk tot 8 maart, we kijken er naar uit je te zien!


 

Deel dit:
Contactpersonen van Vrouwencafé