organisatie

Kaap Amsterdam

Onderneming

OPENING KAAP AMSTERDAM – STADSSTRAND ZEEBURG, AMSTERDAM


 


“Waar we met elkaar de zomer van stal halen en muziek voorgoed en vloeiend vertalen, dáár zijn we realist en dromer. En vinden we vlug een vriendenhand.”


Lente 2021. Ons hart klopt van verlangen. Buitenspelen. Die onverwachte blik. Je eerste koffie van de dag met wijds uitzicht en vrolijke inzichten. Lunch met je voeten in het zand. Fris lokaal drankje in de hand. Hoor je die muziek, daar golvend op de achtergrond, of toch nog even de zonnegroet onder de neon schemerhemel?Noest en toegewijd wordt er momenteel gewerkt op een vruchtbaar rafelrandje van onze hoofdstad. Straks zwaaien daar de poorten wijd open naar een vrijhaven van ongeremd vertier en duurzaam genieten. Een heus stadsstrand met ruige vergezichten, van industriële souvenirs tot over het glooiende water, tegen de contouren van Amsterdam, afgeschermd door de altijd bedrijvige ring: We durven met een knipoog te zeggen ‘The Outer Rim’..


Dit stadsstrand, jouw vrijplaats, is gemakkelijk te bereiken met alle vormen van vervoer (met de fiets het tofst), waar jij en iedereen, van heel tot jong tot heel oud, welkom gaat zijn van de eerste koffie, of sap, tot je laatste danspassen in het zand en alles daartussen. Een kloppend hart op jouw energie. Verbonden via aders van een vegetarisch menu, lokale producten en programmering met een open vizier. 


 


Welkom bij Kaap Amsterdam!


 


Opening eind mei!


 


Kaap Amsterdam


Ijdijk 10


1095 KN Amsterdam


020-3039506


 Instagram


www.instagram.com/kaap_amsterdam/


 


Facebook


www.facebook.com/kaapamsterdam020


 


Website


www.kaapamsterdam.nl

Deel dit: