Organisatie

oost-online.amsterdam

Non-profit

Met oost-online blijf je bij als je woont, werkt of studeert in Oost en iets hebt met dat mooie gebied tussen Amstel en IJ. Op oost-online vind je nieuws uit je buurt en handige informatie over wat je bezig houdt. Met een uitgebreide kalender over activiteiten, uitgaan en nog veel meer.


oost-online wordt gemaakt door vrijwilligers, vaak met een professionele achtergrond. Voor mensen zonder die achtergrond is medewerking aan oost-online een goed vertrekpunt om ervaring op te doen in journalistiek, redactiewerk en fotografie.


Naast algemeen nieuws voor bewoners van het oostelijk deel van Amsterdam, zijn er rubrieken voor het Oostelijk Havengebied, de Oostelijke Eilanden, Zeeburgereiland, Amstelkwartier, Oud Oost, de Plantage, de Watergraafsmeer, de Indische Buurt en IJburg.


Op oost-online vind je bovendien rubrieken als de Uitpagina, cultuur, stedelijke ontwikkeling, leefstijl, sport, natuur, en eten en drinken en meer.


Over activiteiten in het oostelijk deel van Amsterdam is veel te vinden in de agenda. In de meeste gevallen is veel aanvullende informatie beschikbaar. In een oogopslag zie je per dag welke voorstellingen, vergaderingen en andere activiteiten er zijn. Los daarvan is er een overzicht van veel exposities in Oost.

Deel dit:
Contactpersonen van oost-online.amsterdam