Organisatie

PEAK CYCLING

Vereniging / club

Hou je wel van wat avontuur en uitdaging? Maak dan nu kennis met dé fietsclub in Oost!
 
Geloof je net als wij dat wielrennen méér (lol) is dan je gemiddelde snelheid verbeteren? Maak dan kennis met PEAK CYCLING. Een nieuwe, professionele fietsclub in Oost (en de enige :-) waar je samen met anderen kunt fietsen en trainen voor je eigen fietsdoel. Op en naast je fiets, het hele jaar door.
 
Onze clubtraining en activiteiten
Wij zijn overtuigd van trainen in de breedte. Door je zowel fysiek, mentaal als technisch te ontwikkelen, zit je vol zelfvertrouwen op je fiets en blijf je gezond en blessurevrij. Daarom bieden we naast fietstraining, ook trainingen en workshops voor kracht, techniek, souplesse en herstel. Met fietsreizen, social rides en events richten we ons daarnaast sterk op de fun van het (samen) fietsen.
 
Meer op peakcycling.cc
Kijk voor meer info over ons op peakcycling.cc en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je sowieso op de hoogte van onze club training en activiteiten. Natuurlijk kun je ook gewoon contact met ons opnemen per mail of telefoon. O ja, omdat we ons op álle wielrenners in Amsterdam-Oost richten, is onze website in het Engels.

Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: