organisatie

Corpus Company Fysiotherapie

Onderneming

Corpus Company kent momenteel drie locaties voor fysiotherapie in Amsterdam-Noord, Amsterdam-IJburg en Purmerend en zal medio 2020 ook fysiotherapie verzorgen in het gezondheidscentrum in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland.


Al onze praktijklocaties beschikken over een oefenzaal en behandelruimte(s) en indien gewenst komen onze specialisten ook aan huis. Om de drempel nog verder te verlagen behoort ook digitale ondersteuning door een specialist via ons beveiligde webcam platform tot de mogelijkheden. Het team van Corpus Company bestaat uit fysiotherapeuten (algemeen, manueel en kinder) en oefentherapie Mensendieck.


Corpus Company staat voor een gezonde leefstijl en biedt daarom complete pakket aan. Bij Corpus Company streven ze ernaar gezond leven en bewegen voor iedereen bereikbaar te maken. De specialisten van Corpus Company zijn gespecialiseerd in onder andere de behandeling van chronische pijnklachten, stress-gerelateerde klachten, nek-schouder-arm klachten en rugklachten. Daarnaast zijn de specialisten ook gespecialiseerd in sport- en arbeidsgerelateerde klachten, zoals sportblessures of RSI/KANS. Maatwerk is de standaard. Ze stellen dat bij het opstellen van een behandelplan het gehele beeld van werk en privé van belang is. Zo kan een werkplekanalyse en advies inzicht geven en bijdragen aan het genezen en voorkomen van klachten. Kortom, de specialisten van Corpus Company hebben een holistische benadering, werken hands-on en zijn praktisch ingesteld.


Meer informatie en direct advies over jouw klacht, blessure of juist preventie? Stel je vraag dan meteen aan onze fysio- en oefentherapeuten bijvoorbeeld via WhatsApp op 06 37250724 of vragen@corpuscompany.nl.

Deel dit: