Organisatie

Huisartsenzorg en meer - Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt

Onderneming

SAG Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt opent op 30 november zijn deuren! In het splinternieuwe pand vinden bewoners van het Zeeburgereiland een breed scala aan zorgverlening. De zorgverleners in het pand werken nauw samen. De beste zorg onder één dak: gemakkelijk en vertrouwd.


Voor huisartsenzorg kunnen de buurtbewoners terecht in de moderne praktijk van de SAG. Anne van Staalen begint daar als eerste huisarts. Deze ervaren huisarts maakt zich sterk voor zorg op maat. Patiënten kunnen gebruikmaken van een online patiëntenomgeving, waarin zij zelf zorg kunnen plannen en volgen. De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Inschrijven kan via de website.


Buurtbewoners zijn ook van harte welkom bij Fysiotherapie GOED, Pregnanta verloskundigen, Service Apotheek Zeeburgereiland, het Expertise Centrum Diagnostiek van Altrecht (GGZ), Voetcentrum Wender en Diëtistengroep Amsterdam. In de komende maanden zullen zich nog meer zorgverleners in het gezondheidscentrum vestigen.


Heeft u zorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons gezondheidscentrum. U vindt ons pand aan de Eef Kamerbeekstraat 503 in de Sportheldenbuurt op het Zeeburgereiland. De beste zorg, afgestemd op wat u nodig heeft - daar zetten wij ons dagelijks met veel plezier voor in. Kijk op onze website voor meer informatie én om u in te schrijven.

Deel dit:
Contactpersonen van Huisartsenzorg en meer - Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt
1 berichten van Huisartsenzorg en meer - Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt