Organisatie

Theater Vrijburcht

Non-profit
Telefoon
0615027950
Beschrijving

Theater Vrijburcht is het enige, professioneel ingerichte theaterhuis op IJburg. Een mini (50 stoelen) muziektheater aan het water! Met voorstellingen die een tikje eigenwijs, puur en mobiel zijn. Het theater is dankzij de bewoners van Vrijburcht opgericht en wordt geheel door vrijwilligers gerund.

Programma

De programmering wordt afgestemd op alle bewoners van IJburg en omgeving. Ons theater biedt onder andere:

elke week op vrijdagavond een film
de derde zondag van de maand kinder- en jeugdfilms voor verschillende leeftijden
koffieconcerten op wisselende zondagenmorgen
kindervoorstellingen op zondagmiddag
theatervoorstellingen en cabaret op bijvoorbeeld vrijdag en zaterdagavond

Wilt u op de hoogte blijven van ons programma? Abonneer u dan op onze digitale nieuwsbrief

https://theatervrijburcht.nl/nieuwsbrief/

Kaartjes

Per voorstelling zijn 50 plekken beschikbaar. Kaarten kunnen online worden gekocht en, mits niet uitverkocht, contant in Café Vrijburcht of aan de zaal van het Theater Vrijburcht.

U kunt kaartjes voor een van onze voorstellingen bestellen/reserveren d.m.v. TICKETS ONLINE, deze kunt u vinden bij elke voorstelling. In de titelbalk staat aan de rechterzijde: * KOOP HIER UW TICKETS ONLINE, klik deze aan en regel eenvoudig uw tickets en deze worden per email verzonden naar uw emailadres. Neem de email die u ontvangt (digitaal of geprint) mee naar de voorstelling als bewijs.

In het ticketvenster is tevens zichtbaar hoeveel kaarten nog resteren voor de voorstelling.

Contante  kaartverkoop (mits niet uitverkocht) vindt plaats in Café Vrijburcht of aan de zaal vanaf 30 minuten voor begin van de voorstelling.

Een losse film kost meestal 6,50 euro. Een tien-rittenkaart 50 euro.

Het Theater Vrijburcht bevindt zich boven Café Vrijburcht. U bent van harte welkom om daar ook vóór of na de voorstelling een heerlijke lunch, high tea, borrel of diner gebruiken. zie ook : http://cafevrijburcht.nl/

Verhuur

Op de dagdelen waar geen eigen programmering of activiteiten gepland staan, zijn de theaterzaal en de naastliggende ruimtes onder bepaalde voorwaarden te huur. Ook samenwerking met de catering van Café Vrijburcht hoort tot de mogelijkheden.

Mail voor reserveringen en informatie naar: maaike.theatervrijburcht@gmail.com

Het is mogelijk om de theaterzaal op afspraak te bekijken en ter plekke alle wensen en opties door te spreken. Door onze samenwerking met het Café Vrijburcht kunnen wij ook uitgebreide catering op maat aanbieden.

Wij denken graag mee over de verschillende mogelijkheden om elke boeking tot een succes te maken!