Bericht

Oranje Festival Zeeburgereiland

Geplaatst op 25 maart 2024, 19:58 uur
Illustration

Traditiegetrouw viert Nederland op 27 april Koningsdag. Plekken in Amsterdam zoals het Vondelpark en de Watergraafsmeer worden omgetoverd tot serieuze vrijmarkten, in combinatie met muziek en een gezellig samenkomen. Een dag waar veel mensen naar uit kijken. 

Dit jaar vieren we op Zeeburgereiland; Oranje Festival! Op het prachtige midden terrein van Sporthedenbuurt wordt voor een feest georganiseerd waarbij alle bewoners (jong en oud) samen komen en elkaar leren kennen. Er is een kleedjesmarkt, optredens met live muziek, dj's, er wordt geschminkt, een photobooth, een springkussen en sport en spelactiviteiten. Ook is er een open podium, als je het leuk vindt om op te treden, kan je je hier natuurlijk voor opgeven.  

Programma: 
10.00-14.00 Vrijmarkt
10.00-15.00 Sport en spel voor kinderen op korfbalveld 
10.00 Kraampjes open
12.00 Sportles door Ester
12.00-15.00 Schminken
13.00-20.00 Opening podium met optredens van oa DJ Rowdy, DJ Saskia, Revibe band en Discover band

Voor het sportgebouw Biban Mentel kan je bij de bar van de Kantine heerlijke hapjes en drankjes kopen of bij één van de kraampjes. 

Wil je een act doen op het open podium of jouw kookkunsten delen met de buurt door culinaire hapjes te verkopen bij één van de kraampjes? Kan je je via dit formulier opgeven. 

 

Illustration
 
Deel dit: