Bericht

Steun lokale ondernemers: 'DIOS SURINAAMSE KEUKEN'

Geplaatst op 14 november 2023, 15:36 uur
Illustration

Beste buurtbewoners van Zeeburgereiland,

Laten we samen onze lokale ondernemers steunen in deze uitdagende tijden! Voor onze geliefde ondernemers is het een flinke uitdaging om het hoofd boven water te houden, gezien het aantal inwoners op ons eiland. Hoewel we hoopvol uitkijken naar de toekomst met de aanstaande bouwprojecten van de Sluisbuurt en de komst nieuwe inwoners, hebben onze ondernemers NU onze steun nodig.

Ik wil jullie informeren over een verandering bij de Surinaamse keuken toko. Het vader-en-zoon duo dat deze toko runde, ervaart helaas grote moeilijkheden. De zoon is nu elders op zoek naar inkomen, aangezien het niet voldoende was voor hen beiden. Op dit moment doet vader Dios zijn uiterste best om de zaak draaiende te houden door scholieren korting te bieden en tussen 12:00 en 13:00 uur een broodje aan te bieden voor slechts €3,50, inclusief een drankje voor €5. Deze actie is echter ook geldig voor alle bewoners van Zeeburgereiland.

Ik hoop dat jullie onze lokale ondernemer, Dios, kunnen ondersteunen door deel te nemen aan deze actie. Natuurlijk hoopt Dios op meer bestellingen, maar de keuze ligt bij ons, de bewoners van Zeeburgereiland.

Laten we samen onze lokale ondernemers een hart onder de riem steken en genieten van de ambachtelijke gerechten die zij met liefde bereiden.

 

 

Deel dit:
1 reactie

HANS POST

di 14 november 2023 15:39
De lunchspecial voor scholieren is nu beschikbaar voor iedereen op Zeeburgereiland! Tussen 12:00 en 13:00 uur kun je genieten van een heerlijk broodje voor €3,50 en eventueel met een verfrissend drankje voor €5,00. Een traktatie voor alle bewoners van Zeeburgereiland!
Afzender