Bericht

Woensdag 29 juni: Meet up fietstour Zeeburgereiland

Geplaatst op 22 juni 2022, 15:05 uur
Illustration

Graag nodigen we bewoners, reizigers en andere geïnteresseerden uit voor een fietstour over het Zeeburgereiland. Tijdens deze fietstocht gaan we met u in gesprek over de toekomst van het Zeeburgereiland. U kunt op 29 juni met ons meefietsen om 16.00 uur of om 19.00 uur. We eindigen met een hapje en drankje.


Toekomst Zeeburgereiland
Het Zeeburgereiland is een bestemming én een belangrijk knooppunt in Amsterdam. Tegelijk willen we hier de komende jaren veel huizen en voorzieningen bouwen. Ook wordt het ieder jaar drukker op het Zeeburgereiland. Hierdoor kunnen er op verschillende kruisingen knelpunten ontstaan. We onderzoeken mogelijke oplossingen, en bespreken deze graag met u, precies op de plekken waar het om gaat. Deze oplossingen hebben gevolgen voor de inrichting en ontwikkeling van het hele eiland.

Ook luisteren we graag naar uw ervaringen en ideeën. Wat vindt u belangrijk als het gaat om het maken van keuzes? Veel woningen, leefbaarheid, veiligheid, een goede en veilige doorstroming van het verkeer, of meer aandacht voor natuur? Dit is een lastige puzzel.

Programma
We fietsen met elkaar langs 6 plekken op het Zeeburgereiland met een eigen thema.

Datum: woensdag 29 juni 2022
Startlocatie: Cburg College, Foekje Dillemastraat 116

Er zijn 2 momenten waar op u mee kunt fietsen, om 16.00 uur en om 19.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

Fietstocht vanaf 16.00 uur
16.00 uur: Start in Cburg College
17.30 uur: Napraten en een hapje en drankje in Cburg college
18.00 uur: Einde

Fietstocht vanaf 19.00 uur
19.00 uur: Start in Cburg College
20.30 uur: Napraten en een hapje en drankje in Cburg college
21.00 uur: Einde

Aanmelden
Wilt u meefietsen? Meld u dan aan op de pagina van de gemeente Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/projecten/zeeburgereiland/nieuws/meetup-fietstour/ 

Deel dit: