Bericht

Bewonersnetwerk zoekt ambassadeurs…

Geplaatst op 27 februari 2022, 18:19 uur
Illustration

Wist jij dat Zeeburgereiland een actieve groep bewoners heeft die leuke activiteiten organiseert zoals borrels, filmavonden en bewonersavonden? Zij doen dit onder de naam Ahoy – Zuiderzeeburgers aan zet.

Ken je ze nog niet? Helaas ben je niet de enige. We komen er steeds weer achter dat te weinig mensen dit weten. Hierdoor horen we te vaak achteraf: He, wat jammer had ik het maar geweten dan was ik ook gekomen.

We willen dus meer mensen bereiken! Naast social media, posters, WhatsApp en Zeeburgereiland.nl willen we meer mensen bereiken door het inzetten van ambassadeurs.

Het idee is heel simpel. Stel er komt een buurtborrel aan. Wij sturen dan via WhatsApp een bericht daarover naar onze ambassadeurs. Het enige wat de ambassadeurs hoeven te doen is dit bericht zoveel mogelijk doorsturen naar de mensen die ze kennen op Zeeburgereiland. Denk aan appgroepen met de buren,  VVE’s, sportclubjes, ouders uit de klas etc.

Leuk en handig. Een tam tam maar dan via WhatsApp.

Wil jij ambassadeur worden? Stuur dan een email naar Yvonne van der Loo. Wij zetten je dan op de lijst. Emailadres: yvonne@vreedzaam-oost.amsterdam

***

Heb je ook nog leuke ideeën voor Zeeburgeiland? Wat zou jij graag, samen met andere bewoners, willen organiseren? Laat het ons ook weten! Email naar yvonne@vreedzaam-oost.amsterdam

Alvast bedankt!

Documenten
Deel dit: