Bericht

Zie jij de jonge mantelzorger?

Geplaatst op 6 mei 2021, 18:55 uur

Goed nieuws! We gaan door met Care For Youth! De awareness campagne voor en door jonge mantelzorgers!

Dit jaar gaan we ons speciaal richten op het verbinden van professionals en van vrijwilligers rondom de jonge mantelzorgers in Oost. Zodat we samen een sterk netwerk gaan vormen om onze jonge mantelzorgers heen.

Hiervoor gaan we vier (online) pannelsessies organiseren. Iedereen is welkom! Ook al denk je in eerste instantie niet direct met jonge mantelzorgers te maken te hebben, in de praktijk blijkt dat er toch vaak allerlei lijntjes zijn waardoor professionals en vrijwilligers met verschillende achtergronden en doelgroepen iets voor jonge mantelzorgers kunnen betekenen. Aanmelden voor de pannelsessies kan HIER

Heb je geen tijd om naar een pannelsessie te komen? Dan komen wij graag naar jullie toe! Wil je een leuke interactieve (online) workshop voor jouw organisatie over het signaleren en ondersteunen van jonge mantelzorgers? Neem dan contact met ons op!

Zie de bijgevoegde flyers voor informatie en aanmelden voor de pannelsessies en/of het aanvragen van een workshop. Uiteraard zullen we dan met jullie delen wat voor nieuwe kennis en tools de jonge mantelzorgers zelf hebben ontwikkeld!

Wil je nog even terugzien wat we in 2020 hebben gedaan? Kijk dan op www.dreamsupport.nl/care-for-youth/

 

Deel dit: