Bericht

Circulaire week op Wereldhuiskamer@Set door het Circulair Café

Geplaatst op 12 maart 2021, 12:02 uur

Als een van de winnaars van OostBegroot maken we in maart een kickstart van het Circulair Café met een circulaire week! Uiteraard uitgevoerd binnen de dan geldende Corona regels.

Op 20 maart organiseren we een Zaden- stekkenbeurs en een kleine pop-up Weggeefmarkt in samenwerking met Set Community Garden, de Wereldhuiskamer, de moestuin van de Buurtboerderij / Het Voedselbos en de Proeftuin Steigereiland). Afsluitend is er nog een zwerfafval opruimactie met IJburg Schoon.

Op 24 maart hebben we ons eerste vernieuwde Repair Café van 2021: In de buitenlucht met speciale aandacht voor fietsonderhoud en fietsreparatie.

Op 27 maart sluiten we af met een wandelexpeditie door het ontluikende groen in het Diemerpark.

Meer over al deze activiteiten lees je in de kalender!!

Doe jij ook mee met het Circulair Café?  Wij gaan voor een duurzamere wijk, minder verspilling van materialen en voedsel, een stap richting een deel-economie, minder eenzaamheid, minder armoede, meer verbinding tussen buurtbewoners en het bevorderen van kennis en vaardigheden op het gebied van duurzaamheid en een zelfvoorzienend leven. In deze Circulaire week zijn er een aantal proef activiteiten.

Wil jezelf iets organiseren? Laat het ons weten!

Mail:Jeske

 

Illustration
 
Deel dit: