Bericht

Denk mee over het Waterplein in de Sluisbuurt

Denk mee over het Waterplein in de Sluisbuurt
profile picture
Sati Dielemans

We gaan beginnen met het Voorlopig Ontwerp voor het Waterplein dat straks het hart van de nieuwe Sluisbuurt vormt. We houden twee keer een online bijeenkomst. Op 22 en 29 maart 2021 van 19.00 tot 20.30 uur. Daarin kunt u laten weten wat u belangrijk en leuk vindt voor deze plek. We willen zoveel mogelijk ideeën ophalen over (water)recreatie, groen en programma voor het plein, zodat we die, waar mogelijk mee kunnen nemen in ons ontwerp.

Beide bijeenkomsten zijn hetzelfde. We bieden twee data aan, omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om hun ideeën met ons te delen. Per bijeenkomst, kunnen er 40 mensen deelnemen. Geef u dus snel op.

Wilt u niet deelnemen aan de online bijeenkomst, maar wel uw ideeën met ons delen, dan kan dat via de e-mail ook: ontwikkelingzeeburgereiland@amsterdam.nl 

Wilt u zich direct aanmelden voor één van de online bijeenkomsten, klik dan op deze link: https://www.amsterdam.nl/formulieren/bouw/aanmelden-online-bijeenkomst-waterplein/

Wilt u eerst meer weten over de Sluisbuurt en het Waterplein dat we daar gaan ontwikkelen, ga dan naar https://www.amsterdam.nl/projecten/sluisbuurt/nieuws/denk-mee-waterplein-sluisbuurt/ om het nieuwsbericht te lezen.

We hopen u te zien op 22 of 29 maart.

Illustration
Artist Impression van het mogelijke Waterplein in de Sluisbuurt