Bericht

Evolution Sports - alweer 15 JAAR actief op IJburg!

Geplaatst op 27 augustus 2020, 11:59 uur

Evolution Sports - alweer 15 JAAR actief op IJburg!


In september openen ook wij weer onze deuren en wel extra blij: onze vechtsportvereniging doet dit binnen zijn 22 jarig bestaan, namelijk ook alweer 15 jaar op Ijburg! 


Enkele van de leden die bij ons zijn begonnen zijn er nog, maar velen komen nog geregeld terug om te buurten bij de gezelligste vereniging op IJburg :-). 


Door de jaren heen hebben wij velen zien komen en gaan, kinderen, tieners en volwassenen zowel fysiek als mentaal zien groeien en hebben wij met veel zorg en toewijding vechtsportlessen verzorgd waar iedereen aan mee kan doen. 


Wij zijn erg dankbaar voor onze tijd op IJburg en hopen hier nog lang mensen bij elkaar te brengen met onze passie voor vechtsport en zelfverdediging! Maar… wist jij dat wij ook op Zeeburgereiland zijn te vinden?!


Onze volgende uitdaging is een zelfde jubileum op Zeeburgereiland, dus kom onze lessen snel ervaren!


Ben jij een echte IJburger of Zeeburgereiland bewoner, maar nog niet bekend met Evolution Sports? Dan ben je altijd van harte welkom om mee te doen met een van onze lessen! Plan vandaag nog geheel vrijblijvend een proefles via www.evolutionsports.nl/proefles


Dankjewel!

Website www.evolutionsports.nl
Facebook https://www.facebook.com/EvolutionSports.Club
Instagram http://instagram.com/evolutionsports.club/

Illustration
 
Deel dit: