Blogpost

Een eigen plek voor Vrouwencafe

Geplaatst op 19 februari 2020, 18:10 uur

Vind je het leuk om nieuwe vriendinnen te maken? Wil jij anderen inspireren of geïnspireerd worden in een ontspannen sfeer? Dan is deze vrouwennetwerk misschien iets voor jou. 

 

Eén keer per maand komen we bij elkaar voor een leuke workshop, om van elkaar te leren en gezellig samen te lunchen.

 

Onze wens voor een eigen locatie komt binnenkort in vervulling. We krijgen een eigen plek in een Dome (een rond gebouw) die vanaf de zomer gebouwd gaat worden in de Sluisbuurt. Daar zijn we hartstikke blij mee. Een eigen plek geeft meer mogelijkheden voor nieuwe activiteiten, om bijvoorbeeld een gemeenschappelijke moestuin aan te leggen of in een cafe sfeer vaker bij elkaar te komen.

 

Wij zijn een hechte gemeenschap van ongeveer 10 vrouwen die wonen en werken op Zeeburgereiland en IJburg. Nederlandse vrouwen, maar ook vrouwen uit verschillende culturen zijn welkom. Onze gezamenlijke droom is om elkaar te helpen en steunen bij het bereiken van onze persoonlijke doelen.

 

In de volgende workshop gaan we aan de slag om onze gezamenlijke droom om te zetten naar een stappenplan. Onderwerpen als deze komen aan bod: Waar staan we nu, wat vinden wij belangrijk om als eerste op te pakken en hoe gaan we straks onze eigen plek inrichten?

Laat je inspireren & leer nieuwe vrouwen uit de buurt kennen die met hetzelfde bezig zijn. Welkom, het is gratis, maar wel even aanmelden via: vrouwencafe4u@gmail.com

 

Wanneer?  Zaterdag 22 februari 2020

12.00-13.00 uur – lunch (Neem iets mee om te delen)

13.00-15.30 uur - workshop Vrouwencafe

Locatie: Buurtkamer, John Blankensteinstraat 1b Zeeburgereiland

 

Illustration
 
Deel dit: