Bericht

Thrilling Thursdays on Set: buurtmaaltijd en film “the Match

Geplaatst op 8 november 2019, 11:58 uur

Iedere donderdagavond  is er Thrilling Thursdays on Set. Set is een jongerencomplex op IJburg waar 180 statushouders en Nederlanders wonen. Op de begane grond zit Wereldhuiskamer Aan Set.

Thrilling Thursdays on Set is een open café: de ene keer spelen we spelletjes, de andere keer is er storytelling, taaltheater, muziek, film of een speciaal thema avond. Om de week wordt er uitgebreid gekookt (buurtdiner tegen vrijwillige donatie) Voor de activiteiten van die week kijk in de agenda van Hallo IJburg of Set-IJburg.

In de Ontmoetingsruimte op Set is er voor iedereen plek, kom jij ook?

Op donderdag 14 november: thema avond over SALT.

We kijken naar de film “the Match of our live.” Op Mauritius is een dorp (community)  gevolgd in het verwezenlijken van hun droom: voetballen voor de kinderen.  "Een aangrijpende film over kwetsbaarheid en kracht. Over tegenslag overwinnen en blijven dromen over geluk."   In deze film krijg je een beeld over hoe de SALT methode werkt. Dit is een van de methodes die we op Wereldhuiskamer Aan Set  gebruiken.

Kom je ook kijken?

Na afloop praten we erover of we zelf ook met gebruik van SALT grote dromen kunnen realiseren en een community kunnen opbouwen.

We beginnen om 18.30 met inloop, we eten gezamenlijke  en kijken daarna naar de film.

Aanmelden voor het eten op info@set-ijburg.nl

 

Illustration
 
Deel dit: