Bericht

Inloopbijeenkomst ontwerp tijdelijk P+R Bedrijvenstrook Zeeburgereiland

Geplaatst op 8 september 2019, 21:30 uur

In de zomer hebben wij een conceptontwerp gemaakt van de tijdelijke P+R Zeeburg op de Bedrijvenstrook. Voordat we deze definitief maken om de omgevingsvergunning aan te vragen, gaan we tijdens een inloopbijeenkomst graag met de bewoners van Zeeburgereiland in gesprek over het ontwerp, vragen, zorgen of suggesties. Het ontwerp is gemaakt omdat het college burgemeester en wethouders begin juli heeft besloten om Startblok Zeeburg te realiseren. Hiermee zal ook de P+R Zeeburg II gedeeltelijk verplaatst worden.

Tijd en locatie
Donderdag 19 september 2019 van 19.30-21.00 uur bij Haddock Amsterdam, Marie Baronlaan 19. Het is een inloopbijeenkomst, dus u kunt langskomen wanneer het u uitkomt. Aanmelden is niet nodig.

Achtergrond
De verplaatsing is nodig omdat we de huidige P+R Zeeburg II gaan gebruiken voor het woonproject Startblok Zeeburg: 250 woningen voor de duur van 10 jaar voor starters en statushouders. Op deze brief hebben we ruim 20 reacties ontvangen, zie ook ons eerdere artikel hierover. Het merendeel van de bewoners had vooral vragen en zorgen over de ontwikkelingen van de bedrijvenstrook in algemene zin, de luchtkwaliteit en de verkeersdoorstroming.

Het besluit betekent niet dat er niets met de vragen, zorgen en suggesties die wij hebben ontvangen wordt gedaan. Wij houden graag contact met de buurt via onder andere buurtbijeenkomsten en Meet Ups over de verdere voorbereidingen van het project startblok Zeeburg en de verplaatsing van de P+R.

Meer informatie
Misschien bent u niet in de gelegenheid om te komen en heeft u wel vragen of opmerkingen? We lezen ze graag terug in de reacties onder dit artikel. Op onze projectpagina, zie link voor meer info hieronder, vindt u meer informatie Startblok Zeeburg, de verplaatsing van de P+R en contactgegevens.

Deel dit: