Bericht

Gezocht: nieuwe koorleden bij het koor Valsch Plat

Gezocht: nieuwe koorleden bij het koor Valsch Plat
profile picture
Mia Fiedeldij Dop

Valsch Plat:  Het vriendenkoor Valsch Plat repeteert bij Nautilus op ZBE op dinsdagavond om de veertien dagen. Per jaar wordt in twee perioden gerepeteerd, met een optreden als afsluiting.

Decemberproject:  Toewerkend naar een bescheiden maar welluidend optreden in december studeren we, o.l.v. onze dirigent Vita Pagie, een aantal vierstemmige liederen in.
Het plezier in het samen zingen staat voorop. Het is daarbij fijn als we, geinspireerd door Vita, telkens net iets boven ons niveau uitstijgen.

Data:  We starten op 17 september met een workshop van 10 tot 16 uur in Loosdrecht. Daarna oefenen we bij Nautilus op dinsdagavond om de veertien dagen, te beginnen op 1 oktober.

Belangstelling?  We nodigen vooral tenoren en sopranen uit om mee te komen repeteren en te zingen. Enige ervaring met meerstemmig zingen en een bereidheid om tussendoor te oefenen strekt tot aanbeveling.

Aanmelden:  Kom kennismaken, je stemhoogte laten testen en doe mee met de workshop. Of kom naar Nautilus op 1 oktober. Je bent van harte welkom.
Alle materiaal om te oefenen, inclusief audiofragmenten, zijn voorhanden.
Graag even voor nadere informatie een e-mail sturen aan:
Mia Fiedeldij Dop, E dopheide51@gmail.com