Bericht

ENQUETE VOOR ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN, MOBILITEIT ZEEBURGEREILAND EN IJBURG "ONDERZOEK MOBILITEIT"

Geplaatst op 1 mei 2019, 09:43 uur

INDIEN HET NIET LUKT OM IN TE LOGGEN, MAIL MIJ DAN:

m.van.der.hart@amsterdam.nl

Beste ondernemer,

 

De gemeente Amsterdam is benieuwd naar uw mening over de bereikbaarheid van Zeeburgereiland en IJburg, daarom vragen wij u om een enquête in te vullen. Komende decennia worden hier nog zo’n twintig duizend woningen gebouwd. De komende jaren zal er daarom ook veel worden geïnvesteerd in de bereikbaarheid van het gebied. Dat geldt voor openbaar vervoer, auto en fiets (zie http://www.amsterdam.nl/mobiliteitsplanoost).

 

Uw mening

De enquête bevat vragen over de wijze waarop u, uw medewerkers, bezoekers en leveranciers zich verplaatsen in het gebied. Ook horen we graag hoe u de bereikbaarheid van Zeeburgereiland en IJburg ervaart. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. U kunt de vragen lijst invullen tot en met woensdag 15 mei 2019.

 

Hoe doet u mee?

Klik op de link en volg de stappen op het scherm. Als de link niet werkt, kopieer dan deze link ( https://forms.gle/ri9qt86UzjXjpwhL6

)en plak deze in de zoekbalk van uw internet browser.

 

Waarom u?

Deze uitnodiging is gestuurd naar de ondernemers die bekend zijn bij de gebiedsmakelaar economie van stadsdeel Oost op Zeeburgereiland en IJburg. Uw antwoorden worden volledig vertrouwelijk en anoniem verwerkt.

 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief of over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Robbert Verweij, mobiliteitsplanoost@amsterdam.nl.

 

Ik dank u alvast hartelijk voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet namens,

 

Robbert Verweij

Onderzoeker mobiliteit

Verkeer en Openbare Ruimte

mobiliteitsplanoost@amsterdam.nl

 

Hartelijke groet,

Marcia van der Hart | Gebiedsmakelaar Economie, Zeeburgereiland en IJburg | Stadsdeel Oost, gemeente Amsterdam | m.van.der.hart@amsterdam.n | 

020-2534448 / 06-25456128


Postadres Postbus 94801 | 1090 GV Amsterdam Bezoekadres Oranje Vrijstaatplein 2 | 1093 NG Amsterdam

 Link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdddrgMfVNipM__DI1Pbs1K0Ho6VqNHfwVD3RX_Ett5QH6SaQ/formResponse

 

Deel dit: