Locatie

Jouw initiatief hier?!

Speeltuin , Sport- / bewegingsruimte , Horeca, Activiteitenruimte, Spirituele ruimte , Buitenruimte, Innovatieve plek, Vereniging / sociƫteit, Buurt(moes)tuin, Broedplaats

Initiatiefnemers en actieve buurtbewoners opgelet! 

Heb jij een altijd een initiatief willen realiseren of een ontzettend goed idee voor de sluisbuurt! Meldt je dan want er is nu ruimte beschikbaar in de Sluisbuurt. We bieden een plek voor initiatieven van een dag, een week of voor een paar jaar. 

Het terrein dat beschikbaar komt voor tijdelijke plannen is ongeveer 750 m² groot, is geasfalteerd en ligt vlakbij de Zuiderzeeweg. Het omliggende gebied is op dit moment nog een woeste grasvlakte, maar zal de komende jaren veranderen in een levendige, stedelijke wijk. Het gebied zal maximaal 10 jaar beschikbaar zijn voor initiatieven.

Voor het eerste stukje terrein kunnen initiatieven worden ingestuurd tot en met 29 november 2019. Na aanmelding nemen we contact met u op en sturen we u een uitgebreidere vragenlijst toe. Deze dient u ingevuld weer te retourneren. De uiteindelijke keuze voor initiatieven wordt gemaakt door de werkgroep Placemaking. Uiterlijk 19 december 2019 krijgt u te horen of uw initiatief geselecteerd is.

De geselecteerde initiatiefnemers zullen worden ondersteund bij de verdere ontwikkeling! 

 

 

Illustration
 
Deel dit:
Projecten m.b.t. Jouw initiatief hier?!
Jouw initiatief hier?! op de kaart