Activiteit

Z/Swingend het voorjaar in!

zaterdag 16 maart 2024 , 19:30 - 21:30 uur

Op zaterdag 16 maart zal de Diemer Harmonie een dubbelconcert samen met het koor Blauwe Maandag geven in de Amstelkerk in Amsterdam. Het concert begint om 19:30 uur en zal onder leiding staan van dirigenten Marianne Selleger en Vincent van den Bijlaard.

Blauwe Maandag neemt jullie mee op een muzikale tijdreis, en swing, twist, fox en wals mee op de klanken van de Diemer Harmonie! U kunt kaarten bestellen via de website www.diemerharmonie.nl of op de dag zelf aan de kassa.

Blauwe Maandag is een vrolijk, enthousiast, vierstemmig gemengd koor uit Amsterdam Noord. Het koor bestaat sinds 2004 (het jubileumconcert vindt in 2025 plaats!) en telt ruim 30 leden. Het koor zingt barok, (licht) klassiek, wereldmuziek, pop en jazzy nummers. Het koor staat onder leiding van haar vaste dirigent Marianne Selleger.

De Diemer Harmonie werd opgericht in 1897, en bestaat uit 36 leden, van jong tot oud. De harmonie staat onder leiding van haar vaste dirigent Vincent van den Bijlaard. Het symfonisch blaasorkest geeft jaarlijks verschillende concerten in en rond Diemen, soms elders in het land.

Locatie
Amstelkerk, Amstelveld 10, 1017JD Amsterdam
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
12.5 euros / 10 euros 65+
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: