Nieuw bericht

Aanpassingen Huisartsenpraktijk ivm Coronavirus

geplaatst op 15 maart 2020, 21:48 uur, door Irene Veening

Beste bewoners van Zeeburgereiland,

Graag uw aandacht voor het volgende:
Door het coronavirus zijn we genoodzaakt een aantal wijzigingen door te voeren in de werkwijze van Huisartsenpraktijk Zeeburgereiland.

-Bij klachten verzoeken wij u thuisarts.nl te raadplegen voordat u ons belt. Daar kunt u lezen of het nodig is ons te bellen voor uw specifieke klachten en bent u mogelijk met een advies al geholpen. Gelieve ons niet te bellen met de vraag of u getest kan worden op Corona. De GGD gaat hierover en test alleen in uitzonderlijke gevallen.

-Komt u vooral niet spontaan naar de praktijk, maar neemt u telefonisch contact met ons op of via een e-consult. Wij proberen alle klachten zoveel mogelijk telefonisch of digitaal af te handelen om potentiƫle overdrachtsmomenten tot een minimum te beperken. Als u bijvoorbeeld urine wilt afleveren bij de praktijk om te controleren of u een urineweginfectie heeft, belt u ons dan eerst.

-Alle zorg die niet op korte termijn noodzakelijk is wordt uitgesteld, zoals uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, consulten bij de POH-S (Carrie) en oren uitspuiten.

-Wij hopen op uw begrip als u mogelijk wat langer in de wacht staat bij de telefoonlijn.

Gezien de steeds wisselende omstandigheden vragen wij om uw geduld en begrip. Wij doen ons best om u en ons zo goed mogelijk door deze crisis te loodsen.

Namens alle medewerkers,
Irene en Paul Veening
Huisartsenpraktijk Zeeburgereiland
020-2334231
Voor algemene vragen kunt u ons mailen op: info@huisartszeeburgereiland.nl (gelieve niet medisch-inhoudelijke vragen te stellen ivm ontoereikende beveiliging)