Nieuw bericht

Start inschrijving nieuwe zelfbouwkavels Centrumeiland

geplaatst op 4 juli 2019, 15:30 uur, door Gemeente Amsterdam, gebiedsontwikkeling Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een zelfbouwkavel om alleen of samen met anderen uw droomhuis te bouwen? Op 4 juli start de inschrijving voor het nieuwe aanbod van zelfbouwkavels.

Centrumeiland
Het aanbod op Centrumeiland bestaat uit 4 kavels voor Individuele Zelfbouw (de bouw van een eengezinswoning door 1 huishouden) en 6 Samen in het Klein kavels (de bouw van meerdere woningen door 2 tot maximaal 4 huishoudens op 1 kavel) van blok 12 Centrumeiland. Ook worden er enkele kavels van eerder uitgegeven blokken opnieuw aangeboden (blok 7, 10 en 14). Meer informatie

Informatiemarkt Centrumeiland
Op dinsdag 9 juli is er een informatiemarkt over het kavelaanbod op Centrumeiland. U kunt hier terecht met al uw vragen over het nieuwe kavelaanbod op Centrumeiland.
Ook zullen er bouwgroepen aanwezig zijn die nog plaats hebben voor nieuwe leden, komt een zelfbouwer uit blok 14 zijn ervaringen delen en is er de mogelijkheid om een kijkje op het eiland te nemen.

Datum: dinsdag 9 juli
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Lolaland, Pampuslaan 501 te Amsterdam

Inschrijving
Lees meer over de inschrijving, loting en toewijzing van de zelfbouwkavels voor Individuele Zelfbouw en Samen in het Klein.

Foto