Activiteit

Meedenksessie #3 Karakter nieuwe stadswijk Baaibuurt West

dinsdag 9 juli 2024 , 17:00 - 20:00 uur
Illustration

Baaibuurt West ontwikkelt zich komende jaren tot een stadswijk met maximaal 1.800 woningen. We zijn gestart met het maken van het stedenbouwkundig plan. In dit plan schrijven we op hoe de wijk er straks uit komt te zien. Maar ook wat u voelt als u in de toekomst door deze wijk loopt en hier woont. En welke karaktereigenschappen straks kenmerkend zijn voor de wijk. Dit noemen we de identiteit van de wijk. We nodigen u uit hierover met ons mee te denken.

Meedenken
We staan op 3 momenten op verschillende plekken op het Zeeburgereiland om samen met u een groot inspiratiebord te maken over de toekomst van Baaibuurt West. Dit doen we met 3 vragen:

  1. Wat vindt u fijn en bijzonder aan Baaibuurt West op dit moment?
  2. Baaibuurt West zoals het nu is gaat verdwijnen. Wat gaat u missen?
  3. Wat is uw droombeeld voor de nieuwe Baaibuurt West?

Inspiratieborden
Per vraag maken we een inspiratiebord. Op dit bord kan iedereen teksten schrijven, plaatjes plakken, tekeningen maken of iets toevoegen wat u zelf heeft meegenomen. We zorgen dat er voldoende materialen zijn om alles te bevestigen en luisteren graag naar uw overwegingen en ideeën. De borden gebruiken wij vervolgens als inspiratie bij het schrijven van het stedenbouwkundig plan.

Locatie
BaggerBeest
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: