Activiteit

Moderne Dans 60+ - Buiten!

Op woensdag , 14:00 - 15:00 uur
Illustration

Moderne dans is een dansvorm waarbij expressie centraal staat. Je gebruikt je lichaam om emoties, muziek, beelden, thema’s of ideeën uit te drukken. Het is een dansvorm waarin veel ruimte is voor persoonlijke stijl en invulling.

Een moderne dansles bij Dance Connects is een gevarieerde les, waarin je lekker actief bezig bent en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreekt. Het is een les die voor iedereen geschikt is, ongeacht ervaring of conditie. In lessen van 60 minuten wordt er gewerkt aan houding, ademhaling, coördinatie, balans, muzikaliteit, techniek en het ontwikkelen van persoonlijk bewegingsmateriaal. De moderne danslessen worden gegeven door ervaren docenten die professionele lesmethoden afstemmen op jouw niveau.

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom is er persoonlijke aandacht voor elke deelnemer ongeacht niveau en is er een maximaal aantal deelnemers per groep.

De reguliere lessen zijn te volgen met een abonnement of een 10-lessenkaart. Een proefles is gratis. Met Stadspas Groene stip krijg je  70% korting op het reguliere tarief. Heb je een Stadspas Groene Stip en ben je 55 jaar of ouder? Dan kan je de kosten 100% vergoed krijgen via Sportvergoeding 55+ Amsterdam. Vraag altijd eerst naar de voorwaarden. Kijk voor meer informatie op www.danceconnects.nl/tarieven

Voor aanmelding of vragen, neem contact op met ons via mail (info@danceconnects.nl) of via telefoon. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00-12:00. Op woensdag van 10:00-15:00. 

Locatie
Locatie: Park Frankendael. Ontmoetingsplek: de ingang naast Huize Frankendael, Middenweg 72.
Kosten toelichting
De reguliere lessen zijn te volgen met een abonnement of een 10-lessenkaart. Een proefles is gratis. Kijk voor meer informatie op www.danceconnects.nl/tarieven.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
60+
start / einde
Gestart op wo 12 juni 2024. Beëindigd wo 4 september 2024