Activiteit

Workshop Buurtsportleider volwassenen en senioren

Tweewekelijks: Op zaterdag , 13:00 - 16:00 uur
Illustration

Naast dat het voorjaar symbool staat voor de lente die inmiddels haar intrede heeft gedaan, staat het voorjaar binnen Fit in Oost symbool ook voor de start van de workshop “Buurtsportleider volwassenen en senioren”. In mei is het weer zo ver en kan je je affiniteit voor beweging en een gezonde leefstijl inzetten door inspiratie en kennis op te doen tijdens de workshop.

Zie jij jezelf binnenkort ondersteunen bij diverse sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen en senioren in Oost? En lijkt het je leuk om in de (nabije) toekomst ook zelf beweegactiviteiten te gaan geven? Kom dan naar de informatiebijeenkomst en ontdek over de workshop bij jou past!

Informatiebijeenkomst: Dinsdag 14 mei van 19:00 – 20:00u (Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2)

De workshop zelf bestaat uit drie groepsbijeenkomsten, het ondersteunen tijdens een sportevenement en een certificaatuitreiking. Tijdens de workshop ontdek je o.a. wat er nodig is om zelf veilige beweeg- en sportactiviteiten te begeleiden, welke diverse beweegvormen er bestaan en hoe je een les inhoud geeft en opbouwt.

Deelname aan de workshop is gratis. Als tegenprestatie ben je na het volgen van de workshop minimaal 10 uur inzetbaar voor activiteiten en evenement in de wijk.

(Meer inhoudelijke informatie over de workshop lees je hier!)

Data groepsbijeenkomsten: 18 mei, 1 & 15 juni van 13:00 – 16:00u (Gymzaal van de Indische Buurt School, Balistraat 79)

Meer informatie en aanmelden: Stuur een mailtje aan info@fitinoost.nl of bel met een van onze sportmakelaars Marleen van den Heuvel op 06 – 30 16 11 99 of Milou van der Hoorn op 06 - 38 73 58 20.

Locatie
Locatie in Oost nader te bepalen.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
start / einde
Gestart op za 18 mei 2024. Beëindigd za 15 juni 2024
Deel dit: