Activiteit

Satsang met Herman

vrijdag 29 september 2023 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Satsang met Herman

Satsang is Sanskriet, waarin Sat staat voor Waarheid en Sangha voor gemeenschap, het is samen zijn in waarheid. Het gaat voorbij elke vorm van religie, overtuiging en filosofie. Het gaat over een diep verlangen te zien wie je werkelijk bent. Satsang is het laten zien van datgene wat altijd in stilte aanwezig is, namelijk diepe vrede en zijn, waarin je herkent dat jij dit zelf bent.

Herman is een yogi die alle kennis van binnenuit ontvangt. Hij stemt zich af op diepe stilte, daar waar alles mogelijk is en hierdoor ontvankelijk is voor de stem van de ziel. Samen zijn met Herman tijdens Satsang is een ervaring die je direct inzicht geeft in wie je werkelijk bent. Hij overziet het geheel en is hierdoor in staat jouw vragen vanuit het geheel te kunnen beantwoorden. Satsang met Herman brengt je inzicht en antwoorden voor een gelukkig leven. 

Op een Satsang avond doe je geen yogahoudingen, wel mediteren we kort aan het begin en einde van de avond. Je vragen zijn leidend voor een Satsang en de antwoorden op vragen brengen direct inzicht in waarheid, in wie je werkelijk bent. Satsang is voor iedereen, ook als je geen les volgt in het Bamboehuis.

Een avond is als volgt ingedeeld:

19:15 tot 19:30 Inloop
19:30 tot 19:45 Meditatie
19:45 tot 20:45 Satsang
20:45 tot 21:00 Meditatie
21:00 tot 21:30 Ontmoet elkaar in de lounge voor thee & gesprek

Satsang wordt 1 keer per maand gegeven, elke laatste vrijdag van de maand, met uitzondering van vakanties. Iedereen is welkom, ook als je geen yogalessen in het Bamboehuis volgt.

Locatie
Bamboehuis
Kosten toelichting
15 euro p.p.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Documenten
Deel dit: