Activiteit

Internationale dag van de Yoga - Gratis Hatha Yoga buitenles

woensdag 21 juni 2023 , 18:30 - 19:45 uur
Illustration

Doe deze internationale dag van de Yoga mee met de gratis Hatha Yoga buitenles. Een rustige yogales die buiten voor op het grasveld van het Bamboehuis gegeven wordt. Na afloop van de les is er tijd om elkaar te ontmoeten met thee & een healthy snack. Iedereen is welkom, of je nu les in het Bamboehuis volgt, hebt gevolgd, of voor de 1e keer komt. Neem vooral je vrienden, familie of buren mee en deel samen het plezier van yoga!

Meld je van te voren nog wel even aan via Momoyoga, het boekingssysteem van het Bamboehuis, zie de link onderdaan het bericht, dan weten we dat je komt en leggen we een matje voor je klaar!

21 juni is sinds 2015 door de United Nations uitgeroepen tot internationale Yoga dag. De Internationale Dag van de Yoga heeft als doel om wereldwijd het bewustzijn te vergroten van de vele voordelen van het beoefenen van yoga. Yoga brengt eenheid van lichaam, denken, gevoel en de energie en is enorm waardevol voor je gezondheid en je dosis gelukkig voelen. Yoga gaat niet alleen over lichaamsbeweging; het is een manier om het gevoel van eenheid met jezelf, de wereld en de natuur te ontdekken.

 

 

Locatie
Bamboehuis
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema
Yoga
Documenten
maximum aantal deelnemers
20
Deel dit: