Activiteit

Bijeenkomst voor actieve bewoners van Zeeburgereiland

woensdag 12 april 2023 , 17:30 - 21:00 uur
Illustration

UITNODIGING!

Op woensdag 12 april is er weer en bijeenkomst voor alle actieve bewoners van Zeeburgereiland. In een vorige bijeenkomst hebben we gekeken wat jullie missen op het eiland. Hier kwamen diversen wensen naar voren. Denk aan een markt, samen muziek maken, sport- en culturele activiteiten. Nu gaan we kijken wat we daarvan dit jaar kunnen verwezenlijken. Het uitvoeren van de ideeën kan alleen met behulp van de bewoners van Zeeburgereiland maar niemand hoeft meer te doen dan hij of zij kan of wil. Ik ondersteun alle initiatieven.

De inloop is vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur gaan we lekker eten (Ellen kookt!). Daarna gaan we 'aan de slag en we sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Jeroen van Dalen, de gebiedsmakelaar, is ook aanwezig bij deze bijeenkomst.

Alle bewoners van Zeeburgereiland zijn welkom. Dus ook als je niet bij het vorige overleg aanwezig  bent geweest. Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn. Je kan dat doen door een email te sturen naar yvonne@vreedzaam-oost.amsterdam. Uiteraard kan je dit emailadres ook gebruiken als je nog vragen hebt. Bellen mag ook: ik ben bereikbaar op 06-130 54 611.

 

Locatie
de Kantine
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Demaatlijd en de eerste drie drankjes zijn gratis. Daarna zijn de drankjes voor eigen rekening.
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Bewoners van Zeeburgereiland die graag de handen uit de mouwen willen steken en mee willen hebben bij het organiseren van leuke activiteiten.
Deel dit: