Activiteit

MEET-UP ON TOUR

woensdag 29 juni 2022 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Beste bewoners, ondernemers en/of geïnteresseerde
Namens mijzelf en mijn collega's van Grond & Ontwikkeling nodigen wij jullie op woensdag 29 juni uit voor een Meet Up On Tour, langs zes plekken op het eiland. We gaan graag het gesprek met u aan over de toekomst van het Zeeburgereiland. Het Zeeburgereiland is een bestemming én een belangrijk knooppunt in Amsterdam. Het wordt hier ieder jaar drukker, waardoor er op verschillende kruisingen knelpunten kunnen ontstaan. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk voor deze knelpunten en die onderzoeken we op dit moment. Deze oplossingen hebben gevolgen voor de inrichting en ontwikkeling van het hele eiland. Waar kunnen we huizen bouwen? Waar is plek voor woningen, parken, winkels en horeca? Maar ook: hoe zorgen we voor extra fietsers en OV via de Amsterdamsebrug en wat doen we aan de doorstroming van het verkeer op de IJburglaan? 

Wat vindt u belangrijk als het gaat om het maken van keuzes? Leefbaarheid, veiligheid, een goede/ veilige doorstroming van het verkeer, of meer aandacht voor natuur? Dit is een lastige puzzel. 
Op woensdagmiddag en -avond 29 juni staan we op zes de plekken in de wijk waar we nu en in de toekomst voor lastige keuzes en dilemma’s komen te staan. U kunt een route langs alle plekken afleggen per fiets. Wanneer u slecht ter been bent, zorgen we voor een alternatief.

Programma
We verzamelen bij het Cburg College starttijden 16.00 uur of om 19.00 uur.
Ook luisteren we graag naar uw ervaringen en ideeën. Zo kunnen we onze plannen verbeteren en verrijken. Noteer deze dag alvast in uw agenda! Binnenkort volgt meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden. Houd u mailbox in de gaten! Hopelijk tot dan! 

Kosten
Gratis
Deel dit: