Activiteit

SluisLab Safari

donderdag 16 september 2021 , 16:00 - 17:00 uur

Op donderdag 16 september vindt de tweede Creative Thursday Meetup van CoECI plaats, dit keer zijn we te gast bij het SluisLab, de social innovation hotspot van Hogeschool Inholland op het Zeeburgereiland. Onze eerste fysieke meetup waar we elkaar eindelijk echt kunnen ontmoeten en leren kennen!

Tijdens onze meetups kun je achterover leunen, kennis opdoen en partners voor samenwerking vinden. Een meetup zonder al teveel regels maar altijd op inspirerende plekken buiten de schoolmuren waar creatieve innovatie plaatsvindt. Waar studenten, docenten en onderzoekers samen met buurtbewoners werken aan het oplossen van vraagstukken op buurtniveau. 

Kom naar onze eerste live meetup en maak kennis met het team van CoECI, het SluisLab en leer nieuwe mensen kennen tijdens de borrel!

SluisLab Safari
Tijdens de tweede helft van het programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de korte Sluislab Safari. Karel Koch, neemt ons in een half uurtje mee in een wandeling over het eiland via Skatepark Zeeburgereiland, de grootste betonnen buitenbaan van Nederland, en Dynamo's Buurtkamer van het eiland, in Noordelijke richting over de IJdijk naar de zandvlakte van de toekomstige Sluisbuurt. Daar bezoeken we nog even het placemaking terrein, het gebied voor bewoners initiatieven en de plek waar volgende jaar Broedplaats Baggerbeest met verrijzen: een mooie mix van 2500m2 met ateliers voor kunstenaars, leer- en werk- en ontmoetingsplaatsen voor makers, bewoners, ondernemers en studenten en Sluislab natuurlijk. 

PROGRAMMA
16:00 | Inloop 
16:05 | Welkom & Update CoECI 
16:20 | Introductie Sluislab door Esther Bouw, Learning Director SluisLab 
16:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen 
17:00 | Einde 

Aanmelden kan via: https://coeci.nl/s/article/CreativeThursdayMeetupCoECI2

Locatie
Bluey's
Adres: Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
30
Deel dit: