Activiteit

Online bijeenkomst over het Waterplein in de Sluisbuurt

maandag 22 maart 2021   |   19:00 - 20:30 uur   |  

We gaan beginnen met het Voorlopig Ontwerp voor het Waterplein dat straks het hart van de nieuwe Sluisbuurt vormt. We houden twee keer een online bijeenkomst. Op 22 en 29 maart 2021 van 19.00 tot 20.30 uur. Daarin kunt u laten weten wat u belangrijk en leuk vindt voor deze plek. We willen zoveel mogelijk ideeën ophalen over (water)recreatie, groen en programma voor het plein, zodat we die, waar mogelijk mee kunnen nemen in ons ontwerp.

Beide bijeenkomsten zijn hetzelfde. We bieden twee data aan, omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om hun ideeën met ons te delen. Per bijeenkomst, kunnen er 40 mensen deelnemen. Geef u dus snel op.

Wilt u zich direct aanmelden voor één van de online bijeenkomsten, klik dan op deze link: https://www.amsterdam.nl/formulieren/bouw/aanmelden-online-bijeenkomst-waterplein/

Wilt u niet meedoen aan een online bijeenkomst, maar wel uw ideeën doorgeven, stuur ze dan op naar: ontwikkelingzeeburgereiland@amsterdam.nl 

Wilt u eerst meer weten over de Sluisbuurt en het Waterplein dat we daar gaan ontwikkelen, ga dan naar https://www.amsterdam.nl/projecten/sluisbuurt/nieuws/denk-mee-waterplein-sluisbuurt/ om het nieuwsbericht te lezen.

We hopen u te zien op 22 of 29 maart.

Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk