Activiteit

Retraite - Tijd voor jezelf

zaterdag 2 januari 2021   |   8:30 - 17:00 uur   |   Bamboehuis

Start het nieuwe jaar in Stilte

Stilte laat zien wie je werkelijk bent. Neem de tijd voor jezelf! De retraite 'Tijd voor jezelf' is voor jou als je een hele dag met yoga en meditatie bezig wilt zijn om je meditatie te verdiepen en je bewustzijn te vergroten. De yoga oefeningen doen we gezamenlijk. De meditatie is zittend en in stilte, zodat ieder zijn eigen meditatie oefeningen kan doen.

Op deze dag zijn er twee momenten om gezamenlijk yoga te doen en drie momenten om meditatie te beoefenen. Tussendoor is er tijd voor thee en lunch en er zal een korte les zijn over het begrip 'jezelf'. Als je 45 minuten kunt mediteren dan is dit iets voor jou. Er is ruimte voor vragen, over yoga, het meditatie proces of je eigen ervaring daarin.

Kom je thuis niet zo makkelijk aan je dagelijkse oefening toe of wil je juist eens een hele dag aan je oefening besteden om te ervaren wat dat voor reactie in jezelf teweeg brengt, dan is deze dag voor jou. Het Bamboehuis is een plek waar je vanzelf stil wordt en naar binnen keert. Je kunt jezelf met deze retraite in alle rust weer eens opladen.

Kosten toelichting
95 euro inclusief een vegetarische lunch
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema Meditatie, Yoga, Spiritualiteit
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
evelien@dompseler.nl