Activiteit

Expositie ‘The Place of Birth’ sandberg instituut

donderdag 6 februari 2020   |   18:00 - 21:00 uur   |   Eef Kamerbeekstraat (tussen...

Wees allen welkom voor onze feestelijke opening!

 

18.00-21.00 uur

Op de bouwplaats aan de Eef Kamerbeekstraat (tussen Nautilus en Nuttig, zie borden) 

Bij deze nodigen we de bewoners van Zeeburgereiland en onze project partners van harte uit voor de preview van de expositie ' The Place of Birth' van PS (Public Sandberg) georganiseerd door Jules van den Langenberg en Fabian Reichle met studenten van de Master The Commoners Society van het Sandberg Instituut. De preview is op donderdag 6 februari van 18.00-18.45 uur, je bent uiteraard ook welkom voor de aansluitende officiële opening. De expositie vindt plaats op een stuk land in het midden van Zeeburgereiland.

Facebook:https://www.facebook.com/events/788251271651115/

Speciale dank aan Frans Wielemakers (Boele), Aart van der Wardt (Kondor Wessels) en HodWijnbergen voor hun inzet op locatie. En met dank aan Gemeente Amsterdam, voor de ondersteuning van het project en het tijdelijk ter beschikking stellen van het terrein. 

Deze expositie symboliseert tevens de start op locatie van we are UNDER CONSTRUCTIONsamenwerking tussen partners BPD met Woon&, het Sandberg Instituut met de Master The Commoners Society, en de LAPS Rietveld Academie met het onderzoeksconsortium Contemporary Commoning) op Zeeburgereiland.

 

kosten gratis
type:  Tentoonstelling
datum do 6 februari 2020
locatie Eef Kamerbeekstraat (tussen Nautilus en Nuttig, zie borden)