Activiteit

Nieuwjaarsactie: Gratis Sport-Strippenkaart

Op maandag, woensdag , 17:00 - 21:00 uur

Toe aan een nieuwe uitdaging? Vraag dan nu onze Sport-Strippenkaart aan en profiteer van 10 Gratis Trainingen voor jezelf of je kind(eren)! De lessen starten weer vanaf maandag 6 januari 2020.

Onze vechtsportlessen zijn toegankelijk voor jongeren, maar zeker ook voor volwassenen. Zo zijn onze Kickbokslessen op Zeeburgereiland erg populair. Vaak wordt er getwijfeld aan het eigen fitness niveau, of dat vechtsporten te agressief zijn.

Het tegendeel is bij ons van toepassing, maar daar kom je natuurlijk alleen achter wanneer je het probeert. Onze strippenkaartactie is daar een zeer voordelige manier voor, dus vraag hem vandaag nog aan. Wij stellen er namelijk maar 10 beschikbaar!

Ontdek onze sporten dus met een vriend/vriendin of andere bekende op een vrijblijvende manier:

  • Dino Defense [6 - 9 jaar]
  • Korean Kickboxing [v/a 14 jaar]

Benieuwd?! Klik nu op => MEER INFORMATIE

Onze club geeft al ruim 20 jaar sportlessen aan kinderen, tieners en volwassenen. Wij houden ons voornamelijk bezig met zelfverdediging, waarbij fitness, weerbaarheid en mentale kracht centraal staat.

Dino Defense: Ons specialisme is er op gericht om kinderen op een leuke en leerzame manier een sterk en stabiel karakter te helpen vormen.

Korean Kickboxing: Boks- en traptechnieken uit het thaise muay thai en het westerse kickboksen, worden gecombineerd met effectieve trap- en stoottechnieken uit het koreaanse taekwon-do. 


Lesrooster in Gymzaal IKC Zeeburgereiland

Maandag of Woensdag | 17:00u | Dino Defense | 7-9 jaar

Maandag en Woensdag | 20:00 uur | Korean Kickboxing | 14+ jaar

Benieuwd?! Klik nu op => MEER INFORMATIE

PS. Deze actie geldt ook voor onze locatie op IJburg. Onze Taekwon-Do lessen worden daar op de dinsdag en donderdag gegeven. Ook weer voor kinderen, tieners en volwassenen!

Locatie
De ingang naar de gymzaal van de basisschool IKC Zeeburgereiland (bovenste verdieping), bevindt zich bij de speeltuin van de school.
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Gratis 10 Ritten Sport-Strippenkaart
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 7 jaar
Thema
Gezondheid / welzijnOntmoeting / netwerkenSport / spelVeiligheidZelfverdediging, Vechtsport, Fitness
start / einde
Gestart op ma 6 januari 2020. Beëindigd do 23 januari 2020
Illustration
 
Deel dit: